trik iskusnih kuhara

Kad pržite ribu, dodajte jedan sastojak u tavu: neugodni mirisi nestaju, a okus je fantastičan

 /SHUTTERSTOCK

Miris ribe dok se priprema kao ukusan obrok nije baš svima ugodan. Pogotovo ako pržite ribu. Također, može se dogoditi da riba bude žilava ili da ima neugodan miris ili okus. Želite li biti sigurni da će ispasti savršeno, u tavu morate dodati jednu namirnicu.

U tavu ulijte 100-125 ml mlijeka, pa kad se malo zagrije dodajte ribu. Prženje u mlijeku čini je mekom, a ovaj napitak upija neugodne mirise, posebno riječne ribe, piše Taste Matters. Ako pripremate posno jelo, možete koristiti posnu vrstu mlijeka poput bademovog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
20. travanj 2025 18:12