PRESS
Na Fuliranju

Njihove će kroštule oduševiti vaša nepca: U ponudi su slatke s Bajaderom, ali i slane

Najljepše doba u godini donosi i najfinije delicije na adventu, a u Zagrebu Boogie Lab donosi različite kombinacije poznatih specijaliteta.

Najljepše doba u godini donosi i najfinije delicije na adventu, a u Zagrebu Boogie Lab donosi različite kombinacije poznatih specijaliteta.

Zagrebački Advent ove je godine bogatiji no ikada. Dvije nove lokacije posljednjih dana privlače pažnju, a kronuti i kroštule Boogie Laba već su postali hit koji želimo odmah probati. Na Fuliranju na Strossmayerovom trgu te na Zrinjevcu po prvi put ćemo uživati u novim gastro hitovima.

Kronut je već u prvim danima adventa oduševio mnoge. On je kombinacija croissanta i donuta, to jest croissant tijesta i donut oblika koji se prži poput krafne. Radi se tako da se u tijesto "laminira" maslac više puta kako bi se dobili slojevi tijesta i maslaca kao na croissantu. Nakon toga se oblikuje u krug s rupom te stavlja na dizanje.

image

Kikiriki & slani karamel kronut

PRESS
image

Pistachio & limun kronut

PRESS
image

Kronut junetina

PRESS
image

Zimski Kronut

PRESS
image

Mandarina & kokos kronut

PRESS

Nakon što je proizvod dovoljno dignut stavlja se na prženje. Isprženi proizvod puni se željenim kombinacijama. U ponudi je pet vrsta kronuta; slatke opcije Kikiriki & slani karamel, Pistachio & limun, Mandarina & kokos te slane opcije Kronut junetina i Zimski Kronut.

Tradicionalna dalmatinska slastica Kroštula na Boogie Lab kućici je isto tako kombinacija croissant tijesta i tradicionalnih kroštula. Da bi ubacili malo novog duha i prilagodili adventu i konzumaciji u hodu napravili su posebno lisnato tijesto što im je dalo dodatnu hrskavost i sočnost. Na Zrinjevcu su u ponudi četiri vrste Kroštula. Slatke su opcije: pistacija, mandarina i Bajadera, a slana opcije: Kroštule s kobasicom.

image

Kroštule od pistacije

PRESS
image

Kroštule s mandarinom

PRESS
image

Kroštule s bajaderom

PRESS
image

Kroštule s kobasicom

PRESS
Linker
14. studeni 2024 12:52