
Lijepo nam je Dario Kožul, začetnik brenda BioMania, rekao: "Obujte gumene čizme!" Nismo ga poslušali. Trebali smo, jer blatnjavih tenisica hodali smo Tkalčićevom do zagrebačke inačice ovog bračkog restorana. Naime, "zablatili" smo se nadomak sela Sveti Petar Čvrstec u križevačkom kraju, na imanju Željka i Jasminke Iličić. Tamo se nalazi OPG Biomara gdje se proizvodi ekološko voće i povrće, a te namirnice uzgojene na njihovu polju kasnije ćemo jesti za stolom u BioManiji.
"Voljeli bismo nešto ovakvo imati doma", prisjeća se Dario riječi koje su brojni turisti izustili gosteći se u bračkoj BioManiji. Tako se i odlučio na franšiziranje poslovanja, a kako kaže, prvi logičan korak bio je Zagreb. Zagrebačka BioMania vrata za svoje goste otvorila je u prosincu.
Dari...
Komentari