Dani okusa hrvatske tradicije, 15.-28.11

Izazov hrvatskih tradicijskih okusa i mirisa

promo 

Meni od tri slijeda po akcijskim cijenama već od 75 kn - www.okusi.hr

Ovog ponedjeljka započela je posebno atraktivna turističko gastronomska manifestacija - Dani okusa hrvatske tradicije. Domaćini ove manifestacije su restorani koji njeguju pripremu tradicijskih jela, čiji se šarm i okus crpe u načinu pripreme po starim recepturama i običajima te vrhunskoj vrijednosti lokalnih domaćih namirnica.

image

promo

Okusi hrvatske tradicije – patka s mlincima

Njih 108 s područja četrnaest županija pripremili su široku paletu jela, pravi izazov okusa i mirisa. Gostima se nude posebno oblikovani meniji sastavljeni od tri slijeda po cijenama od 75 do 195 kn. Tako do 28.11. možete uživati u specijalitetima kuhinje Slavonije i Srijema, Podravine, Posavine, Moslavine, Zagorja, Like...

image

promo

Okusi hrvatske tradicije – makovnjača

Dani okusa hrvatske tradicije svojevrsna je pozivnica za upoznavanje i istraživanje hrvatskih županija i njihovih osobitosti oplemenjenih vrijednostima istinskog doživljaja tradicijskih okusa i mirisa. Izbor od gotovo 650 tradicijskih jela brižno oblikovanih u više od 200 menija, tek je djelić hrvatskog kulinarskog blaga i kulture blagovanja. Prava prilika da se uživa u bogatstvu okusa što krijepe tijelo i opuštaju dušu. Iskusite uživanje u dobrom jelu, piću i druženju na koje vas ugostiteljski objekti, sudionici Dana okusa hrvatske tradicije, pozivaju. Potražite ih i upoznajte se s njihovom ponudom na www.okusi.hr

image

promo

Okusi hrvatske tradicije – štrudla od jabuke

Manifestaciju pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta zajedno organizira 11 turističkih zajednica županija (Vukovarsko-srijemska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Virovitičko-podravska, Sisačko-moslavačka, Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka i Ličko-senjska).

image

promo

Stella Stellica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 12:39