
U vrijeme kad se tržnice zelene, bilo bi šteta ne iskoristiti obilje mladog špinata i svježe rikole za pripremu ovog jednostavnog i zanimljivog pesta. Uz rikolu i špinat, za mediteranski "štih" dodajte i aromatične sušene rajčice. U slast!
Sastojci:
100 g Brzo & Fino vrhnja za kuhanje 200 g penna 50 g oraha 100 g rikole 3 žlice maslinova ulja 30 g ribanog Ribanca prstohvat soli i svježe mljevenog papra 50 g sušenih rajčica 1 češanj češnjaka |

Priprema:
U blender ubacite orahe, rikolu, maslinovo ulje, češnjak i sir (dio oraha dodajte na kraju radi hrksavosti!). Skuhajte tjesteninu i umiješajte vrhnje za kuhanje. Posolite, popaprite i umiješajte pesto iz blendera, a zatim i sušene rajčice. Poslužite posipano Ribancem!
Ako pak razmišljate što pripremiti za Uskrs, evo ideje!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....