IDEJA ZA VIKEND Pao je prvi snijeg na Sljemenu i mi imamo odličnu ideju, evo gdje možete dobro pojesti i popiti za manje od 10-ak eura O ekipi koja je preuzela Malo Sljeme već smo pisali, a ovog vikenda upravo ova adresa mogla bi biti idealna za druženje s ekipom
ISPROBALI SMO U Londonu ljudi stoje u redovima kako bi kupili kockaste kroasane, a sada su napokon dostupni i kod nas Iz Mlinara su ovih dana predstavili kockaste kroasane, koji su u svijetu već neko vrijeme veliki hit
Još jedna prilika Prvu su rasprodali! Najpoznatiji kulinarski žiri zakazao je novu zajedničku večeru u sljedovima
BLAGDANSKA POSLASTICA Najbolji chef na svijetu dobiva vlastitu miniseriju kroz koju će publici prikazati svakodnevicu profesionalnog chef
Prepuni Peti Kupe, ovacije i pozitivna vibra, pogledajte kako nam je bilo na 13. dodjeli nagrada Dobri restorani
Dodijeljene su nagrade najboljima na sceni! Chef godine je Tvrtko Šakota, a prvonagrađeni su i Korak, Zijavica, Rivica i Cap Aureo
Bili smo u Osijeku kod svjetskog prvaka u pripremi napoletane i probali jednu od boljih pizza u životu
U povijesnoj jezgri Dubrovnika, u samom srcu stare gradske luke, nude se dobro razrađena i ukusna jela po prijateljskim cijenama
Za ovaj trešnjevački restoran svi su čuli, no što se zapravo tamo kuha? Čini se da teže fine diningu, međutim...
Primjer je ovo restorana koji bi mogao raditi divna jela, no oni otočku janjetinu i svježe plodove mora ne znaju iskoristiti
MALO DRUGAČIJA RIBA Bernard Korak s nama je podijelio recept za jedno od najboljih jela koje smo u posljednje vrijeme kušali Donosimo recept za torteline punjene štukom i skutom u umaku od temeljca i maslaca, s dodatkom bijelih tartufa
IDEJA ZA NEDJELJU Nakon što je prošlog vikenda zaludio Splićane, bivši natjecatelj MasterChefa ove nedjelje kuha sasvim poseban, tajni ručak Ne znate što biste kuhali ove nedjelje? A što kažete na to da vam ručak pripreme bivši kandidati Masterchefa Hrvatska?
SLAVLJE KARIJERE Martha Stewart iskoristila je pozornost oko kontroverznog dokumentarca i predstavila svoju novu, stotu kuharicu Što god mislili o Marthi Stewart, morate priznati da je napisati čak sto kuharica prilično impresivno
To se čekalo Vrijeme je za pjenušava vina! U Jaski ovaj vikend kušajte najbolja od istaknutih domaćih vinarija
Bernard Korak s nama je podijelio recept za jedno od najboljih jela koje smo u posljednje vrijeme kušali
Jedan od najboljih domaćih chefova ovaj tjedan gostuje u Splitu, gdje nakon tri ‘obične‘, priprema i gala večeru
Marijo Curić o The Best Chef tituli: ‘Posvećujem je svojoj obitelji i timu koji su me vodili na ovom putu‘
ŠTO PRIPREMITI OVAJ VIKEND? Imamo recepte za dva ludo čokoladna kolača za koja vam ne trebaju čak ni jaja, a najbolji su topli
Bolji od kupovnih Čokoladni likeri s okusom cimeta, kave ili naranče pravi su zimski hit, a lako ih možete napraviti sami
NA ŽLICU Kao pašta fažol, ali ipak drugačije. Ovo sirotinjsko talijansko jelo jedan je od naših favorita ove jeseni i zime
SOČNO I UKUSNO Znate li što je čeburek? Popularno, jeftino i jednostavno jelo idealno je za hladne dane
Spremni za pečenje Omiljene kekse u gradu možete ispeći i kod kuće, Cooksić je uoči blagdana pripremio dva noviteta
Što donosi Fuliranje 16 kućica, 57 jela i više od 20 koktela: Uz slasne kobasice i buncek, u ponudi su i shish, skradinski rižot, Dubai čokolada...
BILI SMO NA PAZARU Splitskom pazaru ni u hladnijim danima ne nedostaje života, a jedan je proizvod ovdje poseban hit
Točka na i Anđela Kurilj o Gastronometrou u Istanbulu: ‘Za mene je ovo bilo predivno i nezaboravno iskustvo‘
Slasna i poučna večer Marina Gaši i Zdravko Tomšić nisu mogli biti bolji izbor da pokažu koliko su talijanska i hrvatska gastronomija povezane
Vrijeme za novi početak Waldinger je puno izgubio odlaskom chefa Kočiša, pokazao je on to na uzbudljivoj večeri u Osijeku
BRAZILAC U KOMARNI U jednoj od najvažnijih vinarija južne Dalmacije već 10 godina važnu ulogu ima ovaj iskusni Brazilac
Cijeli popis Od Francuske i Njemačke, preko Slovenije i Hrvatske, do BiH i Makedonije - ovo su vinari koji stižu na Zagreb VINOcom 2024.