
Rovinjski restoran Al Dente ovaj petak, 11. travnja, mjesto je gala večere na kojoj će surađivati glavni chef restorana Aleksandar Dimitrijević i gostujući chef Nenad Komes. Ovaj poseban događaj prilika je za ljubitelje gastronomije da uživaju u pažljivo osmišljenim jelima i vrhunskim vinima u opuštenoj atmosferi.
Za one koji možda ne znaju, chef Dimitrijević, donosi bogato iskustvo iz rada u poznatim restoranima, mahom s Michelinovim zvjezdicama i smatra se jednim od perspektivnijih kuhara na regionalnoj sceni. Na večeri će mu se pridružiti chef Komes, poznat po svom inovativnom pristupu kulinarstvu i sudjelovanju u raznim kulinarskim projektima. Na meniju, koji dolazi u deset sljedova naći će se razna mesna i riblja jela. Riblja jela - od svježe jadranske ribe pripremat će tim iz Al Dentea, dok će jela Komesa biti više fokusirana na meso, poput vitella tonatta od lungića te flambiranog tartara od Wagyu beefa ili, primjerice, zanimljiv desert - baby beef s crumbleom od čvaraka s pistacijama, kremom od šparoga i paškim sirom.
Njihova suradnja biti će popraćena vinima koja će pratiti svaki slijed jela, a bit će i signature koktela koji će se posluživati tijekom večeri. Atmosferu će upotpuniti i live nastup DJ-a.
SAVJETI I RECEPTI CHEFA KOMESA: Najbolja jela iz dubine mora
Podsjetimo, ekipa iz Al Dentea u Rovinju je otvorila njihov drugi restoran, a već su se prilagodili lokalnoj sceni koristeći istarske namirnice i stvarajući ponudu koja spaja tradiciju i suvremenu kuhinju. Prvi restoran u Zagrebu, na lokaciji u Bogovićevoj ulici, dobro je poznat i ondje posluje već dulje od četiri godine. Nedavno su otvorili i još jednu lokaciju u Zagrebu na Sveticama, čime su dodatno proširili svoju ponudu, o čemu smo pisali.
Gala večera počinje u 19:30 sati, a broj mjesta je ograničen. Za informacije i rezervacije možete kontaktirati restoran putem telefona na broj 099 222 2156 ili e-mailom na ovu adresu.
Komentari
0