Najukusnije jesenske slastice

Krema od bundeve u čaši s cimetom i keksima

Gotovo dok kažete keks...i krema od bundeve!
 Getty Images/iStockphoto

Desert u čaši je redovito omiljena zvijezda zabava i druženja, praktičan, ukusan i zadivljujuć. Ovaj put neka to bude kremasta bundeva s tamnim graham keksima i mrvicom aromatičnog cimeta!

Trebat će vam:

1 pakiranje Dolcela desertne kreme s bundevom
400 ml mlijeka
200 g tamnih graham keksa
50 g rastopljenog maslaca
žličica cimeta

pumpkin spice cheesecake mousse on a dark wood background. toning. selective focus
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Kekse usitnite i pomiješajte s rastopljenim maslacem. U 400 ml hladnog mlijeka dodajte sadržaj vrećice, promiješajte i nastavite miješati električnom mješalicom 3 – 4 minute. U desertne čaše posložite graham kekse i na njih kremu. Sve pospite cimetom. Slažite čaše dok ne potrošite sve kekse i kremu. Ako želite, možete ih slagati u slojevima. Dobro ohladite u hladnjaku i poslužite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2024 06:00