ZA VEGETARIJANCE

Marinirani ražnjići od tempeha

I ljubitelje tempeha!
 Getty Images/iStockphoto

Trebat će vam:

250 g tempeha
2 češnja češnjaka
1 dcl soja umaka
pola dcl bučinog ulja
sok jednog limuna
sol i papar

Cubed tempeh skewer with steamed rice and peanut sauce
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Marinirajte tempeh u limunovom soku, soja umaku, bučinom ulju, češnjaku, soli i papru. Izrežite ga na kockice i nabodite na štapiće. Pržite na sezamovom ulju sa svih strana dok ne postane zlatne boje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
31. ožujak 2025 09:42