Anatomija savršenog tramezzina

Ono kad se vratiš s posla, umoran, malo gladan, a opet ne baš toliko da bi se bacio na neko žešće kuhanje pa onda zapravo ne pojedeš ništa. Ali uto se dogovoriš s prijateljicom da skokneš do nje. I ona ti napiše “Nemoj ni slučajno ništa jesti prije nego što budeš dolazila.” Pa je bespogovorno poslušaš. Teško žabu u vodu natjerati.

A ona te dočeka s najboljim mogućim tramezzinom. I još ti poslije ispohuje bazgu i donese je pred tebe s kuglicom sladoleda od vanilije. Poslije prvog radnog dana nakon povratka s mini godišnjeg bolje ne može.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
19. travanj 2025 00:34