Bob kojeg će svi voljeti!

Ove recepte morate isprobati!

Proljetni meni u ovom editorijalu osmislio je i pripremio chef Berislav Lacković iz zagrebačkog restorana Bon Apetit. Svaki tanjur odiše proljećem, a dominira naravno zelena boja koja donosi svježinu, promjenu, buđenje i radost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
02. travanj 2025 22:04