Brzinski ručak: pileće krilce za živce

Kad netko kaže: “Piletina,” vi pomislite: “Bijelo meso”? Kapa dolje bijelom mesu, ali nekako nam se čini da su pileća krilca nepravedno zanemarena. Pogotovo zato što za pripremu krilaca ima vrlo slasnih recepata koji zahtijevaju minimalno truda, a donose bombu okusa. Stoga putem s posla zgrabite paket krilaca i probajte neki od naših prijedloga:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
27. travanj 2025 10:50