Cheese bar: ekstrakt Hrvatske na tanjuru

Lavanda u siru i rakiji

Sva vina se toče i na čaše. Sirnu platu (na kojoj se servira 3-4 vrste, odnosno oko 30 dekagrama sira) u Cheese baru platit ćete 50 kuna, a možete naručiti i manje količine. U tom će vas slučaju 10 dekagrama mladog sira koštati osam kuna, zrelog 16, a premium (poput kozjeg s tartufima) 24 kune. A sirevi se mogu kupiti i za van.

– Imamo i neke planove s Turističkom zajednicom, željeli bismo raditi poklon-pakete. Ovakva ponuda je sam ekstrakt Hrvatske – govori Tašner, dok ponosno ističe proizvode poput sira s lavandom (koji poslužuju uz rakiju od lavande) i nestrpljivo čeka da mu stigne primjerak koji je tri mjeseca odležao u vinskom talogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
08. travanj 2025 20:17