
Kako su objavili na svojim društvenim mrežama, ekipa iz Bread Cluba, koju čine Anamarija Zajec Palić, Andrija Pernar, Darko Kušić i Zrinka Zajec, otvorili su još jednu pekarnicu u Zagrebu, i to na adresi Pakoštanska 5, točnije na Jarunskom placu.
Ovo je njihov deveti lokal sveukupno i treći koji dolazi u novom, osvježenom ruhu. Nedavno su, naime, otvorili dva lokala, u zagrebačkoj Ilici na broju 203 i Frankopanskoj na broju 2, koja su uređena u totalno drugačijem stilu od svih prethodno otvorenih i kojima su, zapravo, iz Bread Cluba najavili novu eru svog brenda.
U Ilici 203, primjerice, sada nude brunch, a nedavno su objavili i kako kreću s mimosa druženjima. U sklopu bruncha nude jela kao što su sir s vrhnjem sa špekom i kruhom, med i orasi na njihovim raženom kruhu i kimchi tost.
Također, ekipa iz Bread Cluba neprestano izbacuje novitete. Jedan od njih je i mortadela sendvič, donedavno su se izrazito ponosili i svojim krafnama, a odlično izgleda i njihov novi Pain Talian, točnije lisnato tijesto s pršutom, sirom i pestom.
Bread Club je zanatska pekarnica s najviše poslovnica u Zagrebu i, čini se, sa širenjem tako skoro ne planiraju stati. Pekarnice sada imaju u gotovo svakom dijelu grada, od Maksimira do Novog Zagreba, a posljednju su otvorili prije samo tri mjeseca. Osim toga, prošle su godine predstavili i svoju knjigu ‘Starter‘, koja donosi njihovu priču o počecima, godinama rada, ali i recepte za neke od njihovih najtraženijih proizvoda. O svemu smo pisali ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....