Bojana Bukvić

Evo kako napraviti lisnato tijesto za čistu peticu!

Zagrebačka Mundoaka osim prepoznatljivih jela koja su već osvojila popriličan dio šmekera ima još jedan vrijedan adut - pastry cheficu Bojanu Bukvić koja nas je ovaj put naučila kako napraviti lisnato tijesto.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
28. travanj 2025 04:30