NOVO

Hiltonov restoran Nebo u kojem će kuhati Deni Srdoč počinje raditi 2. srpnja

Deni Srdoč i Miljenko Kosanović
 Filip Grzincic/
Početkom srpnja s radom kreće restoran Nebo koji želi dodatno osnažiti kvarnersku gastronomsku scenu

U sklopu resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa nalazi se restoran Nebo gdje je glavni chef Deni Srdoč, a počinje s radom u petak 2.srpnja.2021.godine.

image
Nebo restoran
Filip Grzincic/

Svojevremeno je Srdoč svoj koncept koji želi provesti u Nebu opisao ovim riječima:

„Moj način pripreme hrane spoj je suvremenih i tradicionalnih elemenata hrvatske kuhinje, obogaćen talijanskim i francuskim trendovima. Oslanjam se na kreativan pristup receptima i koristim kvalitetne namirnice odabranih hrvatskih farmi. Pobornik sam filozofije „od farme do stola“ te podupirem zero- waste pokret. Nebo Restaurant & Lounge uzbudljiv je projekt i jedva čekamo svoje prve goste kako bismo im pružili potpuno novo kulinarsko iskustvo“, objasnio je Srdoč.

Ponuda Nebo Restaurant & Loungea bazirat će se na degustacijskim menijima te ekstenzivnoj vinskoj karti. Također, najavljuju i niz kreativnih koktela koje za goste pripremaju vrhunski miksolozi u loungeu uz zvukove glazbe koju puštaju DJ-evi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2024 07:22