SAVJETI ZA USPJEŠNOST

INTERAKTIVNA INFOGRAFIKA: Što morate znati ako radite u profesionalnoj kuhinji?

 Getty Images/iStockphoto
Chefovi teže izvrsnosti svaki dan u profesionalnim kuhinjama.

I to je ono što dobrog cheva u konačnici čini izvrsnim! Svi će reći kako su detalji najvažniji za postizanje savršenstva, a ono se odnosi na savršenstvo okusa, tehnike, vještine, prezentacije i međuljudskih odnosa. Slavni chef Paul Sorgule je na svom slavnom blogu Harvest America Ventures objavio 11 koraka koje svaki chef mora proći kako bi dostigao izvrsnost!

Kliknite na siluetu chefa i doznajte svaki od 11 koraka do izvrsnosti chefova!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
20. travanj 2025 06:54