Još malo pa nestalo! Uhvatite tikvice dok ih još ima

Još ima ovih mladih, slatkih tikvica. Zagrabite, ma uzmite cijelu gajbicu i pospremite (tj. pripremite) ih za zimu. Kako? Jednostavno, izrežite ih na kolutove ili na tanke trake, ispecite na grill tavi, te prelijte marinadom od maslinovog ulja, octa, soli, češnjaka i začinskog bilja po želji. Ove su snimljene na Trešnjevačkom placu, na štandu obitelji Matek iz Kloštar Ivanića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
06. travanj 2025 03:18