Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Video
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
Kaneloni u četiri koraka
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
18. travanj 2013. 11:48
Kanelone osim špinatom možete napuniti i mišancijom, blitvom i šparogama.
Vezane vijesti
Lakše ne može
Sočna zlevanka sa špinatom, koja je jednako slasna i hladna, uvijek je dobra ideja
Božanstveno jelo
I hrskava i kremasta! Isprobajte ovu slasnu tradicionalnu talijansku punjenu pitu
#recept za kanelone
#kaneloni
#svježi sir
#recept za kanelone sa špinatom i sirom
#špinat
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
21. ožujak 2025 04:29
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....