Kreću Dani kanadske kuhinje

Kanadska Veleposlanica, gđa Louise LaRocque, pripremila je tradicionalno kanadsko jelo s izvršnim šefom kuhinje hotela Sheraton Zagreb i najavila Kanadski tjedan.

Veleposlanica Kanade, Louise LaRocque, u restoranu Kralj Tomislav hotela Sheraton Zagreb asistirala je izvršnom šefu kuhinje hotela, Matiji Balentu u pripremi jednog od tradicionalnih jela Kanade: jastoga s divljom rižom.

Gospođa LaRocque ovim je putem najavila Dane Kanade, povodom 20. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Kanade i Republike Hrvatske.

Dani Kanade će se održavati na nekoliko lokacija u Zagrebu. U razdoblju od 30. rujna do 04. listopada 2013. u restoranu Kralj Tomislav u Sheratonu Zagreb, odvijat će se Tjedan kanadske kuhinje. Posjetitelje restorana očekuju tradicionalna jela koja obilježavaju kanadsku kuhinju, poput juhe od luka s pivom, jastoga s divljom rižom, pačjih medaljona te torticeod šumskog voća s nezaobilaznim javorovim sirupom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
22. travanj 2025 09:47