Kruh koji biste trebali ispeći!

Ne jedan! Njih četiri!

Jedan je s maslinama, jedan s koprivom, jedan je baš pravi kompaktni kruh koji vam može ostati u platnenoj vrećici svjež i do tjedan dana, a jedan je bučin te kombiniran s kukuruznim i pirovim brašnom. Iskreno, ne znamo koji preporučiti da ispečete prvi. Svaki je jako mirišljav i ukusan na svoj način tako da tu tešku odluku prepuštamo vama i ostavljamo vas na milost i nemilost tek ispečenim “kruhovima”!

1. Pravi kruh Ana-Marije Buić

2. Kruh s maslinama

3. Bučin kruh s kukuruznim i pirovim brašnom

4. Kruh s koprivom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 07:41