Lagano i ljetno: proso sa špinatom

U nadi da ću napraviti fini zeleni rižoto od špinata, u zadnji čas ostala sam bez riže i upotrijebila proso na isti način. Napravila sam bazni “rižoto” koji sam onda po želji mogla kombinirati s povrćem koje mi odgovara. I naravno, koristila sam kao začin, ulje s okusom limuna. Odlična kombinacija uz češnjak i špinat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
17. travanj 2025 18:47