
Splitska Gudin Pigeria, smještena na tamošnjem pazaru, a inače jedna od trenutačno najpopularnijih adresa u Splitu i okolici, ovih dana slavi svoj prvi rođendan. U nedjelju, 27. travnja, već od podneva, tako će okupiti najdražu ekipu i pripremiti tulum za pamćenje. Kako kažu, objedinit će sve po čemu su postali prepoznatljivi - glazbu, masnu spizu i neopterećenu atmosferu u srcu grada.
SAZNAJTE VIŠE: PRIČA O GUDIN PIGERIJI
Svoj rođendan prozvali su još i prvim praščarenjem i najavljuju ga kao druženje kojim će zahvaliti svima koji su u proteklih 12 mjeseci stajali u redu za njihova rebrica, mazalice, odojak i druge mesne specijalitete. Hranu će pripremati oni sami, a u pomoć će im uskočiti i Tihomir Krklec Afrika, koji će pripremati hranu u suradnji s ekipom iz splitskog Parasola.
Na meniju će se naći pršut crne slavonske svinje Sin Ravnice, mazalice, dimljena kupus salata, ćevapi, char siu, odojak, bajadera, rebarca i, kako kažu iz Gudin Pigerije, sve što je masno, hrskavo i nezaboravno.
Osim hrane, gosti će moći uživati i u koktelima ekipe iz poznatog Bar Sistema, a bit će hladne pive.
Na kraju, za glazbu će se pobrinuti Adriatic Social Club DJs, koji na pazar donose ploče starog Mediterana. Dakle, ako ste željni dobre zabave, druženja i fine hrane, u nedjelju od podneva svakako svratite na pazar, jer tamo vas čeka tulum koji će se, vjerujemo, još dugo pamtiti.
Komentari
0