
Nedavni mraz nije u pretjeranoj mjeri oštetio plodove pa je tako sredinom travnja, tjedan dana ranije nego proteklih godina, krenula i berba prvih vrgoračkih jagoda, piše Slobodna Dalmacija. Košarice prepune crvenih slatkih plodova već se ovih dana mogu kupiti na štandovima i klupama tržnica diljem zemlje, a cijene za kilu kreću se oko 25 kuna.
U slučaju da se ubrajate u one nestrpljive, koji jedva čekaju ugrabiti svoju košaricu i baciti se na pripremu omiljenih proljetnih slastica, za vas smo pripremili tri stvarno dobra recepta stvorena za otvaranje sezone. U pitanju su jednostavan biskvit koji će se odlično slagati uz popodnevnu kavu, francuski ekleri s kremom od čokolade i jagoda te neodoljivo ledeno nebo s bademima. Sve što vam sada preostaje jest pripremiti zdjele i baciti se na miksanje.
EKLERI S KREMOM OD ČOKOLADE I JAGODAMA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....