
Na prošlu Staru godinu uvalili ste na popis i stavku – naučiti kuhati. I, naravno, ništa niste poduzeli, jer novogodišnje odluke uglavnom ostanu zaboravljene i zapostavljene.
Ovu još možete spasiti, zagrebačka Gastronomadi akademija ima još slobodnih mjesta za školu kuhanja koja počinje 18. listopada (satovi će se održavati utorkom i četvrtkom, škola traje pet tjedana) i ujedno je to zadnji ovogodišnji termin. Ako su vam mise en place i osmoza još uvijek nepoznate riječi, ovdje ćete sve savladati, otkrit ćete tajne rižota, kako zamijesiti kruh i domaću tjesteninu, pripremati meso, kako koristiti začine, a riješit ćete i sve misterije oko riba, školjaka i mekušaca. Plus, sve što skuhate, pojest ćete uz čašu vina. Više ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....