Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Video
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
DOBRI RECEPTI
NEDJELJNI RUČAK: Četiri sočna recepta nakon kojih ćete oblizati prste!
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
24. lipanj 2018. 10:29
Punjeni lungić, rižini rezanci, tagliatelle s brzim pestom ili bataci u parmezanu? Koji je vaš favorit?
Lungić punjen feta sirom i sušenom rajčicom
Tomislav Krišto / Hanza Media
Rižina tjestenina s inćunima i začinima
Bataci u parmezanu
Berislava Picek / CROPIX
Tjestenina s brzim pestom
Vezane vijesti
Jednako slasno
Pileći osso bucco
Spada s kosti
Slatka piletina u crvenom umaku s rižom
#tjestenina
#piletina
#inćuni
#lungić
#parmezan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
06. ožujak 2025 13:17
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....