Šećer na kraju

Njihovim radionicama svi su oduševljeni, ovo je posljednja prilika da ih posjetite prije ljetne pauze

 Dinko/Press
Prva u nizu je zakazana već za četvrtak, iduća za subotu, a posljednja je na rasporedu početkom svibnja

TAMAN Artisan Chocolates, naši međunarodno najnagrađivaniji proizvođači čokolade, na svojim društvenim medijima su objavili raspored tri ekskluzivne čokoladne radionice tijekom sljedeća dva tjedna, označavajući posljednju priliku za ljubitelje čokolade da im se pridruže prije ljetne stanke.

Prva radionica, "Upoznajte čokolade kontroliranog podrijetla", vodi u fascinantan svijet kakaovca, istražujući njegovo podrijetlo, uzgoj i proces proizvodnje. Polaznici će naučiti kako kušati čokolade, prepoznati kvalitetu te uživati u njezinim složenim okusima. Radionica se održava u četvrtak 24. travnja u 19 sati u Kupoli na adresi Petrova 32 (4. kat).

Dva dana kasnije, u subotu, 26. travnja, s početkom u 10 sati održava se višesatna radionica "Osnove rada s čokoladom", na kojoj će sudionici učiti kako raditi s čokoladom i kako uključiti čokoladu u svoj kulinarski repertoar. Radionica se održava u Manufakturi Malo & Slatko, na adresi Viktora Kovačića 3 u zagrebačkom Sopotu.

I na kraju, početkom idućeg mjeseca, u četvrtak 8. svibnja, ne propustite jednu od najinteresantnijih radionica u Zagrebu! Pod nazivom "Čokolada i Vino", TAMAN Artisan Chocolates u suradnji s cijenjenom vinotekom Moments, organizira radionicu sljubljivanja čokolade i vina koja će sudionike voditi kroz niz različitih kombinacija finih čokolada i izvrsnih vina. Imat ćete priliku kušati 8 različitih kombinacija između 7 različitih čokoladnih TAMAN proizvoda i 6 vrhunskih vina iz ponude vinoteke Moments. O vinima će pričati sommelier vinoteke Moments, o čokoladama Stiv Kahlina, čokolatijer i chocolate-maker, te Sanja Vladović, certificirana kušačica čokolade.

image
Dinko/Press

O NAŠEM ISKUSTVU OVE RADIONICE ČITAJTE OVDJE

Kako su nam svojevremeno pojasnili organizatori Sanja Vladović i Stiv Kahlina, fokus radionice, nije usmjeren samo na skladna i ukusna sparivanja, nego i na izazove s kojima se sami susreću prilikom sparivanja. Uz to, polaznicima su spremni pojasniti i sličnosti procesa izrade vina i čokolade.

Broj mjesta za ove radionice je - očekivano - ograničen, stoga svakako rezervirajte svoje mjesto. Više informacija, kao i obrazac za registraciju možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
24. travanj 2025 14:20