Nakon što je nedavno otvoren prvi Batak restoran u Čakovcu, red je došao i na Osijek. Tako sada i Slavonci mogu svratiti u jedan od najpopularnijih roštilj restorana u zemlji pa isprobati, primjerice, njihove poznate ćevape (oni u kajmaku su posebno popularni), pljeskavice, uštipke i punjenu vješalicu, ali i rib-eye steak, file lososa, burgere, BBQ rebarca i krilca.
Kako kažu iz Batka, inače poznatog lanca restorana, njihov tim uvijek se trudi pratiti trendove pa tako redovni jelovnik povremeno proširuju novim i malo drugačijim jelima. Među predjelima tako sada nude burattu i beef tartar te grillani sir škripavac, a u jesensko i zimsko doba, u njihovim su restoranima posebno traženi sezonski specijaliteti poput bunceka sa zeljem, telećeg pečenja i sarme.
Posebno su ponosni i na bogatu vinsku kartu i koktele, a gosti ih vole zbog ugodno i s ukusom uređenog interijera, pristupačnih cijena i kvalitete koja je uvijek na istom nivou.
Dobro je dodati i kako je prvi Batak restoran otvoren još 2011. godine u zagrebačkom kvartu Rudeš, a danas se u Zagrebu i okolici nalazi na čak 15 lokacija. Prije dvije godine krenuli su s otvaranjem restorana i na obali, a zatim su se okrenuli i prema ostatku Hrvatske. Restoran u Osijeku, na adresi Svilajska ulica 35b, njihov je 21. restoran.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....