
Specijalnost joj je francuska kuhinja, no ne libi se zaviriti ni u ostale kuhinje svijeta, a u svojim se emisijama također dotiče i ukrašavanja kolača te tema vezanih za organiziranje svečanosti, ručkova i zabava.
Novinari New York Timesa zavirili su u njezinu prostranu kuhinju u kući koju je deset godina pokušavala otkupiti od prethodnog vlasnika, a mi smo se odmah u mislima teleportirali onamo pa smo poželjeli i vas povesti sa sobom.
Ondje je smjestila sve što joj je potrebno: dva hladnjaka marke Sub Zero, štednjak s osam kola, dvije pećnice, radne površine od belgijskog kamena, otvorene police, visoki ormarić za porculan i predmete od stakla koji datira iz 17. stoljeća i dugi antikni švicarski stol od borovine za kojim njezini prijatelji isprobavaju nova jela koja smišlja.
Ova kuhinja zaista priča posebnu priču. Ako smo vas zaintrigirali, ostatak pročitajte ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....