Nakon blagdanske pauze, ponovno se održavaju radionice sparivanja čokolade i koktela pod vodstvom ekipa iz Taman Chocolates i Express bara u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici. Kako su najavili, prije preuređenja popularnog bara, održat će tri radionice, i to 28. siječnja, 11. i 25. veljače. Druženje uz čokoladu i koktele zakazano je za 20 sati na svaki od navedenih datuma, broj mjesta je ograničen, a rezervirati se mogu putem službene stranice Taman Chocolates.
Zašto vam sve ovo pišemo? Zato što je radionica sparivanja koktela i čokolade u ovoj organizaciji jedna od boljih na kojoj smo u posljednje dvije godine bili. Sanja Vladović i Stiv Kahlina, face iza brenda Taman Chocolates, inače čokolatijer i certificirana kušačica čokolade, posao odrađuju profesionalno, ali je atmosfera opuštena, otvoreni su odgovoriti na svako pitanje i nakon radionice zbilja imate osjećaj da je omjer uloženog i dobivenog pošten.
KAKO CIJELA STVAR IZGLEDA?
Kroz radionicu se uparuju čokolade, kokteli i čokoladni bomboni, točnije praline i truffles, u koje smo se upravo na ovoj radionici i zaljubili. Za koktele su, logično, zaduženi Ivan Leko i Zoran Šudar sa svojom ekipom iz Express bara, o čijem radu i ne trebamo previše pričati (i pisati), jer svatko tko je posjetio ovaj mali bar u Petrinjskoj dobro zna da je ovo mjesto gdje se popiti može odlična kava, prema mnogima najbolja vruća čokolada u gradu, sjajni domaći ledeni čaj i maštoviti kokteli. Dakle, mjesto koje vas, bez obzira na preferencije, želje i potrebe, neće razočarati.
KAKO NAM JE BILO: RADIONICA SPARIVANJA ČOKOLADE I KOKTELA
Budući da su u pitanju dva jaka brenda koja neprestano predstavljaju novitete, obogaćuju scenu i čine je još boljom, ova radionica svakako je nešto što ljubitelji čokolade, koktela ili općenito gurmani koji vole stjecati i cijene nova znanja ne bi trebali propustiti. Više detalja čeka vas ovdje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....