Sushi torta od fondanta

Htjela sam i neki novi biskvit umjesto onih koji su već puno puta napravljeni i objavljeni na ovom blogu. Isprobala sam recept koji sam našla kod kolegice Steamy Creamy a ona kod Marthe Stewart. Za kremu sam uzela moj klasični ganache koji sam obogatila s dosta ribane korice naranče te esencijom narančinog cvijeta (fleur d’oranger). Biskvit sam pokapala i narančinim sokom i bila jako zadovoljna savršenom i vrlo osvježavajućom kombinacijom čokolada-naranča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
20. travanj 2025 23:32