
U zagrebačkoj pizzeriji Papavero, smještenoj u ulici Mlinovi, krajem travnja održat će se pizza radionica namijenjena svim kućnim pizza entuzijastima. Polaznike će o pizzi učiti Pasquale Longobardi, vlasnik i glavni pizzaiolo u Papaveru, a prolazit će sve korake pripreme od početka do kraja, od miješenja tijesta do pečenja. Također, prije samog početka radionice Pasquale će polaznicima objasniti pripremu i kroz teoriju.
U praktičnom dijelu, kako saznajemo, oblikovat će se tijesto koje će Pasquale pripremiti unaprijed, a polaznike će podučiti i o začinjavanju umaka i nadjevima.
Točan datum održavanja radionice je 23. travnja s početkom u 19 sati, a cijena po osobi je 80 eura, s time da je u cijenu uključeno i piće dobrodošlice. Također, svaki sudionik dobit će i mali poklon, kako kažu, kao dodatnu inspiraciju za pripremu vlastite pizze kod kuće.
Prijave primaju telefonski, porukom ili mailom, a više informacija možete pronaći ovdje.
Svakako je dobro dodati i da je Papavero jedna od boljih zagrebačkih pizzerija, gdje gost uvijek zna što može očekivati i koja često svoje pizze nudi po promotivnim cijenama. Nedavno su, primjerice, uveli opciju gableca, koji podrazumijeva i pizzu, uz piće, po cijeni od 9,99 eura, o čemu smo pisali ovdje.
Komentari
0