
Trebat će vam:
500 g pilećih krilca
50 g maslaca
100 ml ljutog umaka (Buffalo sauce)
1 žličica češnjaka u prahu
1 žličica paprike
sol i papar po ukusu
ulje za pečenje
Za ranch umak:
100 ml kiselog vrhnja
50 ml majoneze
1 žličica limunova soka
½ žličice češnjaka u prahu
½ žličice luka u prahu
sol i papar po ukusu
svježi peršin ili vlasac za dekoraciju
Priprema:
Pileća krilca posolite, popaprite te pospite češnjakom u prahu i paprikom. Pecite ih u pećnici na 200 °C između 25 i 30 minuta dok ne postanu hrskava. U međuvremenu otopite maslac i pomiješajte ga s ljutim umakom. Pečena krilca prelijte umakom i dobro promiješajte. Za ranch umak pomiješajte kiselo vrhnje, majonezu, limunov sok, češnjak u prahu, luk u prahu, sol i papar. Dobro promiješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Poslužite topla krilca s ranch umakom.
Komentari (0)
Komentiraj