Biftek u umaku od đumbira i naranče

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 45 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 8 medaljona bifteka teških oko 10 dag
  • panirana mozzarella
  • Umak:
  • narančin sok bez pulpe
  • 450 ml soja umaka
  • 3 žličice naribanog đumbira
  • peperoncini

Priprema

1. korak

Sve sastojke za umak staviti u tavu da prokuhaju, zgusnuti po potrebi s malo škroba. Biftek lagano popržiti i položiti na trakice zelene salate pa preliti pripremljenim umakom.

Recept restorana Pauza, Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 18:20