
Došlo je vrijeme da Kasandra i Zvonimir, inače autori bloga Forking Croatia, naprave štrudlu. I to ne jednu, nego dvije. Jedna je mesna, od janjetine za sve mesoljupce, a u drugoj mogu uživati i vegetarijanci! Bacite oko na pripremu!
Trebat će vam:
Tijesto:
1 kg glatkog brašna 2 obilna prstohvata soli 4 žlice ulja 2 žlice octa mlaka voda |

Nadjev od janjetine:
1 glavica luka 2 češnja češnjaka 0,5 kg mljevene janjetine žlica crvene paprike ružmarin, peršin 200 grama ovčjeg sira sol, papar ulje, maslac |

Nadjev od vrganja:
1 glavica luka 800 grama vrganja sol, papar dvije žlice kiselog vrhnja peršin ulje, maslac |

Cijeli recept pročitajte OVDJE!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....