S DOZOM NOSTALGIJE

Brzi i jednostavni njoki s makom za prave sladokusce

Umjesto njoka, koristiti možete i tjesteninu

Trebat će vam:
1 pakiranje njoka
5 žlica maka
4 žlice šećera
prstohvat cimeta
2 žlice maslaca
prstohvat soli

Priprema:
Njoke skuhajte i prebacite ih u tavu na kojoj ste otopili maslac. Mak i šećer izblendajte zajedno, najbolje u mlincu za kavu. Dodajte njokima i maslacu i sve dobro pomiješajte. Dodajte i cimet i sol. Po potrebi dodajte malo vode od kuhanja njoka. Umjesto njoka, koristiti možete i tjesteninu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
28. ožujak 2025 12:35