DANAS KUHAMO...

Brzi ručak petkom: Hrskava riba s palentom iz pećnice najbolje se slaže s povrćem

 Lauripatterson
Odaberite ribu po želji, uvaljajte je u palentu i začine pa ubacite u pećnicu

Trebat će vam:

4 fileta ribe
1 limun
3 režnja češnjaka
1 verzica peršina
Sol, papar
Maslinovo ulje

Priprema:

Filete ribe najprije obrišite paprinatim ručnikom, premažite ih maslinovim uljem pa ih uvaljajte u palentu u koju ste dodali sitno sjeckani češnjak, sol, papar i sitno sjeckani peršin. Rasporedite po posudi za pečenje i ubacite u pećnicu na 200 stupnjeva i pecite oko 20 minuta do pola sata, ovisno o veličini fileta. Poslužite uz krumpir ili drugo pečeno ili kuhano povrće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
01. travanj 2025 11:05