MARINADA S CITRUSIMA

Carpaccio od trlje Brace Sanjina

 Tom Dubravec / Hanza Media
Malo moderniji način pripreme jednostavne, ali ukusne ribe!

Trebat će vam:

pola kilograma trlji
sok od limuna i naranče

SPECIJAL_JL_Dobra Hrana
Trilj, 041216
Kuhari Hrvoje Zirojevic i Braco Sanjin pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak na imanju Krolo u mjestu Strmen Dolac kod Trilja. Na fotografiji: Braco Sanjin priprema filete od trlje marinirane u limunu i naranci
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

Priprema:

Trlje isfiletirajte i uronite u iscjeđeni sok od naranče i limuna. Spremite ih u hladnjak na pola sata i poslužite sa lisnatom salatom poput matovilca ili rikule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 18:22