Fetucine s škampima

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 30 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 400 g fetucina
  • 250 g očišćenih repova škampa
  • 6 luka
  • 4 žlice maslinova ulja
  • sol, papar

Priprema

1. korak

U tavi na maslinovom ulju ispržimo škampe. Dodamo im bijelo vino i zalijemo ribljim temeljcem. Fetucine skuhamo u dosta slane vode. Skuhane i ocijeđene fetucine dodamo u umak sa škampima, dobro ih pomiješamo i poslužimo. Na vrh stavimo prženi luk!

Recept restauranta Badi, Umag

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. travanj 2025 14:02