KUHAMO ISTARSKO!

Fuži s pečenim pijetlom

 Goran Šebelić / Hanza Media
RECEPT: Morgan, Brtonigla

Pripremite tijesto i pustiti da se odmori barem pola sata u hladnjaku. Narežite domaćeg pijetla na veće komade i stavite ga u lonac na maslinovom ulju. Kad dobije lijepu crvenu boju sa svih strana, dodajte mrkvu, celer, koromaË i korabu također narezano na veće komade. Začinite ružmarinom, lovorom i kapuljom te s malo soli i papra. Kuhajte na laganoj vatri i podlijevajte vinom i vodom dok meso sasvim ne omekša, a povrće se posve raspadne. Izvadite meso i “šugo” propasirajte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
08. travanj 2025 13:20