RUČAK USRED TJEDNA

Gotova u samo 20 minuta: danas kuhamo brzu i jednostavnu tjesteninu s tunom

 Deposit Photos/
Kada se zaželite brzog, ali ukusnog ručka, tjestenina s tunom na ovaj način bit će odlična ideja

Trebat će vam:

1 šaka bosiljka

1 šaka badema

1 režanj češnjaka

1 komadić tvrdog sira po želji

Maslinovo ulje

Sok pola limuna

1 konzerva tune

Tjestenina

1 luk

Sol i papar

Priprema:

U blender najprije ubacite bosiljak, bademe, ulje, režanj češnjaka, sir i sok pola limuna. Blendajte dok ne dobijete pesto. Tjesteninu skuhajte, a zatim na tavi na maslinovu ulju pirjajte luk dok ne povene, dodajte pesto i malo vode u kojoj se kuhala tjestenina, dodajte tjesteninu i ocijeđenu tunu iz konzerve. Dodatno začinite po potrebi, promiješajte i poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
09. travanj 2025 15:15