RECEPT

GOZBA NEKA TRAJE I NAKON USKRSA: Sendvič s kuhanom šunkom i jajima

 Marko Miščević
Ne mrštite se kad vidite koliko vam je kuhanih jaja ostalo, nego ukradite nam ideju pa usput kreirajte i neku vašu varijantu jela.
150 g kuhane šunke
pušlek rotkvica
150 g sira ementalera
4 tvrdo kuhana jaja
šaka mladog špinata ili druge salate po želji
crni ili integralni kruh

Namaz:

vrhnje
svježi hren
sol
češanj češnjaka
papar

Marko Miščević

U zdjelicu staviti vrhnje, naribati malo svježeg hrena, dodati sitno narezani češnjak te začiniti solju i paprom. Jaja očistiti od ljuske i narezati na ploške, kao i rotkvice. Za šunku i sir poželjno je da je narezano na šnite. Šnitu kruha najprije premazati namazom, zatim slagati red šunke, sira, salate, rotkvica i jaja te gore poklopiti kriškom kruha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
16. travanj 2025 20:34