
Trebat će vam:
740 g brašna 250 g maslaca 2 grančice ružmarina 370 ml mlijeka 30 g soli 30 g praška za pecivo 70 ml maslinova ulja |

Priprema:
U posudu stavite brašno, prašak za pecivo, 5 g soli i omekšani maslac. Zalijte mlijekom sobne temperature te dodajte ostale sastojke. Izradite glatko tijesto i stavite u zdjelu koju ste prekrili prozirnom folijom. Neka stoji na toplome dvadesetak minuta. Tijesto podijelite na 20 kuglica. Na radnoj plohi rukama od svake napravite štapiće otprilike centimetar debele i 15 cm dugačke. Grissine poslažite na pleh za pečenje obložen papirom za pečenje, premažite ih maslinovim uljem i posipajte sjeckanim ružmarinom te solju. Zagrijte pećnicu na 260 ºC i pecite otprilike 15-20 minuta dok ne dobiju lijepu boju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....