Gusta juha od kelja i bijelog graha

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 25 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 kg kelja
  • malo maslinova ulja
  • 1 luk narezan na komadiće
  • 2 konzerve bijelog graha
  • 1 l litra vode
  • 500 ml pilećeg temeljca
  • sol i papar
  • 4 šnite kruha
  • naribani parmezan

Priprema

1. korak

Narežite kelj na trakice te ga kratko prepržite na malo maslinova ulja. Dodajte luk pa kuhajte dok ne omekša nekih 5 minuta.

2. korak

Dodajte konzerve graha izgnječite ih vilicom. Dodajte vodu i temeljac pa pustite da zakuha. Dodajte kelj, preostali grah, prstohvat soli i prstohvat papra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
11. travanj 2025 02:01