PROBAJ OVO!

Hrskava aromatična riba iz pećnice s parmezanom, češnjakom, peršinom i limunom

 Fudio
Ribu ovog puta pripremite na malo drugačiji način i premažite je aromatičnom smjesom pa poslužite uz krumpir ili drugo povrće

Trebat će vam:

4 fileta bijele ribe

3 žlice maslaca

2 žlice parmezana

1 žlica krušnih mrvica

2 režnja češnjaka

1 žlica svježeg peršina

Sok pola limuna

Sol, papar

Priprema:

U manjoj posudi pomiješajte maslac, parmezan, krušne mrvice, sitno sjeckani češnjak i peršin, i sok pola limuna. Ribu dobro osušite, začinite soli i paprom pa je premažite dobivenom smjesom. Pecite na 200 stupnjeva oko 20 minuta ili dok riba nije pečena. Poslužite uz prilog po želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2024 15:30