BRZI RUČAK

Hrskave prokulice sa slaninom gotove su u 20 minuta, a sjajno se slažu uz svaki prilog

 Deposit Photos/
Poslužite ih kao prilog ili prokulicama dodajte rižu, proso ili heljdu pa ih učinite zvijezdama tanjura

Trebat će vam:

500 g prokulica

100 g slanine

Sol, papar

Maslinovo ulje

Prilog po želji

Priprema:

Slaninu nasjeckajte na sitno i stavite je na tavu bez ulja. Neka pusti masnoću i postane hrskava. Maknite je s tave, a zatim po potrebi dodajte malo ulja i prokulice koje ste prepolovili. Dobro ih zapecite sa svih strana. Vratite slaninu i dobro promiješajte pa sve zajedno poslužite uz žlicu kiselog vrhnja i prilog po želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
10. travanj 2025 16:54