![28824623](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/17/k_28824623_640.jpg)
Mnogima su divlje omiljene, no ništa manje ukusne nisu ni one uzgojene te se mogu pripremiti u obliku sveprisutne fritaje, ali i kao dodatak palačinkama za doručak, s dodatkom piletine ili fine kremaste pite. Osim što su pune vitamina i minerala, ove zelene mesnate stapke niskokalorične su, a nazivaju ih još i čistačima organizma. Stoga bez ustručavanja isprobajte naše recepte.
Juha od šparoga i špinata
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/5/6/16/1.jpg)
Šparoge i ricotta na kruhu
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/5/6/16/4.jpg)
Ražnjići od šparoga i piletine
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/5/6/16/3.jpg)
Košarice od šparoga, pršuta i jaja
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/5/6/16/2.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....