SVJEŽA I BLISTAVA

JADRANSKA TUNA: Marinirani sashimi od tune sa soja umakom

 Mario Kučera
Tuna na meniju!

Chef Damir Tomljenović je obradio tunu sous vide tehnikom (u vakuumu) i to 21 sekundu. Jelo je dodatno oplemenio prahom od pistacije, začinskog bilja te aiolijem od wasabija, gelom od soje, toulijem od sipe i povrtnim rolicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
30. ožujak 2025 15:57