
350 g pilećeg filea 4 žlice soja sosa 300 g jagoda 150 g gorgonzole 50 g potočarke 1 velika šaka rikole 4 - 5 komada rotkvica šaka oraha 100 g kus-kusa maslinovo ulje velika žlica senfa 3 do 4 žlice jabučnog octa |

Piletinu izrezati na prutiće i začiniti soja sosom. Dok se piletina marinira, oprati obje vrste salate i pripremiti kus-kus prema uputama na pakiranju. Zagrijati gril tavu i ispeći piletinu. U veliku zdjelu staviti obje vrste salate, rotkvicu narezati na kolutiće, gorgonzolu na kockice. Dodati kus kus, orahe, jagode narezane na četvrtine i ispečenu piletinu. U zdjelicu staviti senf, maslinovo ulje i jabučni ocat, dobro promiješati i začiniti salatu. Sve lagano promiješati i servirati. Isto tako salatu umjesto jabučnog octa možete začiniti i limunovim sokom
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....