ROŠTILJ

Janjeća rebarca u pistacijama

Recept R&B Food-a!

Trebat će vam:

1,2 kg janjećih rebaraca
pistachio

Marinada:

2 male žlice limuna
2 žlice dijon senfa
2 žlice meda
1 grančica ružmarina
češnjak
1 dl bijelog vina
sol
papar

Janjeća rebarca marinirati u zatvorenoj posudi 24 h. Rebarca položiti na dobro zagrijani izvor topline i ispeći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
18. travanj 2025 09:31